2013


Pages

Thursday

SET BERPANTANG SHAKLEE YANG AWESOME

anda sedang hamil? pening erk nak cari set berpantang yang mana..
jom saya suggestkan set berpantang shaklee..saya sendiri dah bershaklee dengan set berpantang ni..
Jom saya kongsi dengan mommy semua apa yang istimewanya set berpantang Shaklee ni

Ibu yg sdg berpantang di galakkan ambil vita lea sbb semasa dlm pantang bnyk makanan yg kita xboleh makan so tenaga kita akan berkurang.
v  Ibu banyak kehilangan darah selepas bersalin,oleh itu ibu perlu ambil makanan yg seimbang dan berkhasiat bg m'gantikan semula darah yg hilang.
v  Mengandungi zat besi yg sgat penting dalam pembentukan sel darah merah
v   Kekurangan zat besi blh menyebabkan ibu pucat,letih dan lesu serta tidak bermaya
v   Kalau nk bf baby,pengambilan zat besi adalah sgat penting.


v   Vita lea xblh di ambil dgn minuman bersusu kerana ia akan mengurangkan efisinsi penyerapan zat besi oleh badan.

B COMPLEX
  Membantu menstabilkan hormon badan kita.
  Jika kurang B complex boleh menyebabkan ibu dalam pantang mengalami gangguan emosi.
  Membantu kita lebih bertenaga dan emosi lebih seimbang.
  Menukarkan makanan kepada tenaga


Zinc Complex

 Ibu-ibu yang tak makan ikan haruan atau pati ikan haruan, zinc complex adalah pengganti yg tepat kepada makanan tersebut.

 Galian yang sangat penting dalam membantu proses pemulihan.
 Membantu proses baik luka dalam badan kita terutama luka dalaman (rahim).
 Pengambilan zink bagi ibu yang menyusu akan membantu anak yang disusukan membesar dengan baik
 Mengurangkan masalah rambut gugur
 Membantu masalah KEDINGINAN selepas bersalin.

Vitamin C
 Berkonsepkan pelepasan masa.
 Ia melepaskan vitamin c secara sedikit demi sedikit mengikut keperluan badan dan demi 
 memastikan badan kita sentiasa cukup vitamin c dalam meningkatkan antibodi secara  konsisten.
 Vita c sangat perlu dalam membantu badan pulih dari proses kelahiran.
 Mempercepatkan penyembuhan luka jahitan.
 Memperbaiki tisu sel yang rosak semasa bersalin....

 
Energizing Soy Protein (ESP)

❥ Memberi tenaga, membantu melancarkan penghasilan susu
❥ penting untuk kelenjar dan tumbesaran, mencantikkan kulit si ibu, membantu kawal paras kolesterol dan memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama.


 Sangat bagus untuk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu.Apa bezanya soya Shaklee ini dengan soya lain yang berada di pasaran? Soya Shaklee adalah non GMO soy.


 Ia juga dibasuh bukan menggunakan alkohol. Diproses dengan suhu yang sangat sederhana agar enzim didalamnya tidak musnah. Kualitinya sangat tinggi.



Ostematrix
❥ membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi.
 Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik.
 Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.ostematrix membantu dalam masalah sembelit ibu semasa berpantang



BERMINAT DENGAN PRODUK ISTIMEWA INI???
SILA HUBUNGI SAYA DAN PASTINYA HARGA PUN ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SAYA
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Terima Kasih

Sunday

OMEGA GUARD YANG AWESOME






Omega Guard Shaklee, Apakah Faedahnya?


Omega 3 adalah asid lemak yang penting (EFA), dan tidak boleh diperbuat oleh badan kita . Kebanyakan orang tak mendapat cukup omega-3, dan orang yang dalam darahnya ada mengandungi trigliserida yang tinggi perlu lebih banyak omega-3. Asid lemak Omega-3 boleh didapati dalam minyak ikan dan tumbuhan tertentu. Minyak ikan mengandungi kedua-dua DHA dan EPA, manakala walnut, flaxseed, dan minyak zaitun mengandungi ALA. ALA ni akan diuraikan kepada EPA dan DHA, jadi ia bergantung pada tubuh juga… kalau enzim dalam badan tak berapa bagus, tak banyak lah ALA yang diuraikan. Haa… jangan taktau dalam Omega Guard Shaklee ada semua tu.. DHA, EPA, ALA…
EPA penting untuk kesihatan jantung dan sendi, manakala DHA adalah penting untuk perkembangan dan fungsi otak .

Faedah & kepentingan Omega-3:

  • Merendahkan tahap trigliserida dalam darah
  • Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
  • Mengurangkan risiko ritma jantung tidak normal yang berbahaya
  • Mengurangkan risiko strok
  • Melambatkan pembentukan plak atherosclerotic
  • Merendahkan tekanan darah
  • Mengurangkan kekakuan dan kelembutan sendi
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung koronari.
Penyelidikan juga menunjukkan bahawa omega-3 menggalakkan kesihatan kardiovaskular dan membantu mengekalkan tekanan darah yang normal. Omega-3 juga menyokong otak, visi, dan fungsi sendi yang sihat

Mengapa Omega Guard Shaklee?

Shaklee dah berada di pasaran dan terbukti berkesan sejak lebih 50 tahun lalu. Omega Guard Shaklee adalah ultrapure , dibuat dengan begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semula jadi memberi manfaat asid lemak pada masa yang sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam ikan. Omega Guard dibuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik.

Siapa Yang Sesuai Mengambil Omega Guard?

  • Ibu hamil
  • Ibu menyusu
  • Kanak-kanak (1 tahun ke atas)
  • Lelaki
  • Warga Emas
  • Mereka yang mengalami darah tinggi, kolesterol tinggi, diabetes
  • Mereka yang mementingkan kehidupan sihat
BERMINAT DENGAN PRODUK ISTIMEWA INI???
SILA HUBUNGI SAYA DAN PASTINYA HARGA PUN ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SAYA
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Terima Kasih

Wednesday

ASMA DI KALANGAN KANAK-KANAK


~ Pernafasan anak saya bunyi berdehit-dehit.Adakah dia menghidap asma?

Anda mungkin bimbang apabila mendengar bayi anda bunyi berdehit, tetapi kemungkinannya itu bukan asma. Kebanyakan bayi dan anak kecil berdehit apabila menghidap infeksi trakus respiratori atas atau selesema.

Asma, di sebaliknya, adalah keradangan tiub respiratori kecil (bronkiol) paru-paru. Jika bunyi berdehit itu berlaku dengan kerap tanpa kehadiran selesema, tanyalah pendapat doktor anda.

Doktor hanya boleh membuat diagnosis asma dengan yakin apabila mereka dapat melihat satu pola simptom bagi satu jangka masa yang agak panjang.

~ Apa yang menyebabkan asma?

Asma bagi kebanyakan kanak-kanak dan dewasa adalah reaksi terhadap asap rokok, bulu haiwan, spora kulat, kutu habuk, atau debunga (walaupun infeksi respiratori dan bersenaman dalam udara sejuk boleh juga mencetuskan serangan).

~ Apakah faktor-faktor risiko asma?

Kanak-kanak yang tinggal dengan ibu atau bapa yang merokok lebih berkemungkinan berdehit-dehit jika dibandingkan dengan kanak-kanak yang tinggal dalam rumah yang tidak mengandungi asap rokok.

Genetik juga memainkan peranan. Kanak-kanak yang mempunyai ibubapa yang menghidap asma lazim mewarisi kecenderungan untuk mendapat asma, dan penyakit itu akan berkembang dengan lebih cepat bagi kanak-kanak ini daripada kanak-kanak yang tidak mempunyai asma dalam keluarga.

Bermastautin di bandar besar di samping keadaan perumahan yang tidak sempurna juga membuatkan bayi dan kanak-kanak lebih mudah diserang penyakit itu.

~ Saya dengar bahawa asma semakin meningkat. Kenapa begitu?

Asma semakin meningkat. Pengindustrian yang semakin berkembang, struktur rumah yang kecil dan pembasmian kebanyakan penyakit kanak-kanak, seperti campak dan beguk, mungkin boleh disalahkan juga.

Kita lebih banyak menghabiskan masa terkurung dalam rumah-rumah cekap tenaga. Udara dalam rumah dipenuhi alergen, seperti kutu habuk atau bulu haiwan. Jika kanak-kanak banyak menghabiskan masa di depan TV atau komputer, mereka akan kurang berada dalam udara bersih di luar. Semua ini nampaknya telah mengakibatkan peningkatan asma.

Sistem imun, yang sentiasa berfungsi, yang dahulunya berfungsi mempertahankan badan dari diserang cacar air dan rubela, sekarang tidak mempunyai banyak kerja selain menentang serangan kutu habuk, iaitu haiwan perosak yang amat halus yang kehadirannya dikaitkan dengan asma.

~ Bolehkah asma dipulihkan sama sekali?

Asma ialah penyakit berlarutan (kronik), dan setakat yang diketahui tiada ubat yang boleh menyembuhkannya. Namun begitu, asma boleh dikawal dengan ubat-ubatan, dan dengan mengurangkan juga pendedahan kepada faktor tertentu seberapa yang boleh.

Jika anak anda menghidap asma, ini tidak seharusnya menghalang dia daripada menjalankan senaman dan mengikuti gaya hidup yang sihat dan aktif. Ramai kanak-kanak akan pulih daripada asma setelah membesar, atau penyakit itu menjadi semakin kurang teruk apabila mereka lebih tua. 

~ Bagaimana SHAKLEE boleh mebantu kanak-kanak mengurangkan serangan asma?

Salah satu supplement SHAKLEE yang diamalkan untuk mereka yg asma dan lelah ini adalah OMEGA GUARD. Omega Guard ini adalah pati minyak ikan tulen yg diesktrak dari ikan laut dalam yg bersifat panas yang hidup dalam lautan yang sejuk dan tekanan yg sangat tinggi. Kebolehan ikan ini hidup kerana ikan ini mempunyai sifat anti freeze yg sgt tinggi.

Manakala MEALSHAKES adalah supplement SHAKLEE paling sesuai untuk kanak-kanak kerana dilengkapi dengan nutrisi yang lengkap. MEALSHAKES dapat meningkatkan imuniti badan anak-anak kita dan membantu perkembangan memori. Rasa pun lazat dan enak sekali!!

BERMINAT DENGAN PRODUK ISTIMEWA INI???
SILA HUBUNGI SAYA DAN PASTINYA HARGA PUN ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SAYA
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Terima Kasih

UNTUK ANAK PINTAR, CERGAS & CERDAS


RAHSIA ANAK PINTAR + CERGAS & SIHAT!!


~ Mealshakes + Omega Guard & Chewable Vita-C gabungan terbaik utk pkembangn IQ + jasmani SI MANJA ~

" Tidak MUSTAHIL pd usia seawal 5 thn, anak kite mampu menghafal Surah Yasin! Kite sbg ibu bapa yg bijak sekiranya mberikan suplimen yg tbaik utk anak² kite "

Suplemen utk anak² umpama pelaburan jangka masa pjg yg bbaloi²...Health is Wealth!! Siapa yg tak nk lihat si kecil yg pintar & sihat  betul tak...better late than never! Moms always know what best for their loved ones...right?

Jom kite lihat KELEBIHAN Mealshake, Omega Guard & Vita C nie:-

 Omega Guard

✿ Otak manusia tdiri drp 20% DHA. Omega Guard Shaklee merupakan sumber tbaik DHA utk anak kite...tanpa pcemaran logam (malah sejak anak berada dlm kandungan)...
✿ kajian menunjukkan diet yg kaya dgn Omega 3 boley meningkatkn keupayaan belajar, kemahiran menaakul, myelesaikan masalah, meningkatkan daya tumpuan & ingatan serta integrasi antara sel otak!

 Meal Shake

✿ Sbg sumber multivitamin, mberikan asas nutrient yg penting utk pkembangan otak & tumbesaran yg sihat...
✿ Ia turut mgandungi vitamin B complex yg mbantu meningkatkan daya ingatan serta sistem saraf yg baik!
✿ Malah protein di dlmnya mbantu myuburkan otak, asid amino yg diperoleh diperlukan neurotransmiter & sumber pbinaan blok² sel tubuh tmasuk sel2 imun, sel darah merah, enzim2, otot² + tulang bg tumbesaran yg sihat...

 Chewable Vitamin C

✿ Mguatkan sistem imun , bg mbolehkn kanak² kekal sihat + cemerlang dlm pbelajaran...
✿ Mbantu dlm mcegah jangkitan & demam selesema...
✿ Juga penting bg mgekalkan integrasi antara sel & myokong kesihatan gigi, gusi, tulang, otot, kulit + peredaran darah anak² yg sedang mbesar...

p/s : Jika kite mampu mbeli pakaian, brg mainan, buku² & mcm² utk ank kite, tak salah jika peruntukan sebahagian duit bg pkembangan minda + fizikal ank²  Malah ianye pelaburan tbaik demi kesihatan ank² kite! Anak² adalah harta yg plg bharge buat ibubapa

BERMINAT DENGAN PRODUK ISTIMEWA INI???
SILA HUBUNGI SAYA DAN PASTINYA HARGA PUN ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SAYA
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Terima Kasih

Thursday

ALFALFA COMPLEX


Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil 
Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signatu
Sumber Zat 

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
•    Sumber semulajadi alfalfa.
•    Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air 
      sebagai minuman herba semulajadi.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.
Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. re yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
•    Sumber semulajadi alfalfa.
•    Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air 
      sebagai minuman herba semulajadi.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 


BERMINAT DENGAN PRODUK ISTIMEWA INI???
SILA HUBUNGI SAYA DAN PASTINYA HARGA PUN ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SAYA
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease


Terima Kasih

COLLAGEN POWDER

Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

Harga sekotak rm298. Mengandungi 15 sachet. 1 sachet boleh guna 2, 3 kali tau..sangat jimat.....

Nak harga kasih sayang dari saya??

BERMINAT DENGAN PRODUK ISTIMEWA INI???
SILA HUBUNGI SAYA DAN PASTINYA HARGA PUN ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SAYA
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Terima Kasih

VITA-LEA

Multi vitamin & Multi mineral

Multi yang Hebat
Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli.  Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. 

Jika diambil setiap hari, Vita-Lea mampu:
•    Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.*
•    Mengandungi beta karotena yang membantu dalam
      mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan pembinaan
      tisu.
•    Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D
      untuk kesihatan tulang dan gigi.
•    Biotin dan asid pantotenik membantu untuk
      memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh
•    Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah
      merah.*

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.
Tiada tambahan perasa tiruan, pemanis, bahan pewarna atau pengawet.





BERMINAT DENGAN PRODUK ISTIMEWA INI???
SILA HUBUNGI SAYA DAN PASTINYA HARGA PUN ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SAYA
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Terima Kasih

BEST SANGAT KE ESP SHAKLEE??



1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda
3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat
5) ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
6) Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
7) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.

8) Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.

9) Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit




BERMINAT DENGAN PRODUK ISTIMEWA INI???
SILA HUBUNGI SAYA DAN PASTINYA HARGA PUN ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SAYA
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease..

Terima Kasih

APAKAH ESP SHAKLEE???


ESP Shaklee adalah minuman kacang soya rendah lemak yang berkhasiat.
ESP menggunakan soya  Non-GMO (bahasa Melayunya – bukan organisma yang diubah secara genetik) dan merupakan sumber protein biologi yang lengkap untuk keperluan seisi keluarga. Ia mengandungi Asid Amino yang penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan dengan sendiri.
Ringkasan tentang ESP Shaklee :)
  • Protein membantu membina dan memperbaiki tisu-tisu badan.
  • ESP Shaklee menyediakan 14 gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk menyihatkan jantung anda.
  • Setiap hidangan membekalkan 50% dari Nilai Harian (Daily Value) kalsium untuk menyokong tulang yang kuat ==> also explains kenapa ibu BF yang ambil ESP susu mencurah- curah disebabkan kandungan kalsium yang tinggi.
  • Mengandungi phytoestrogen yang bagus untuk kesihatan prostat, payudara dan menopaus.
  • Glycemic Index yang rendah; bagus untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah yang optimum ==> sangat recommended untuk penghidap diabetes.
  • Tidak mengandungi kolesterol dan laktosa.
Satu canister ESP Shaklee boleh bertahan sehingga 2 bulan dan berharga RM 150. 



*BERMINAT DENGAN PRODUK ISTIMEWA INI???
SILA HUBUNGI SAYA DAN PASTINYA HARGA PUN ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SAYA
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Terima Kasih

Wednesday

Kelebihan dan Cara mendaftar Keahlian Shaklee

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya ( 905336 ) sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya  (905336) sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri


Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Dengan menjadi ahli di bawah Shaklee2u (menggunakan ID saya sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.





BERMINAT DENGAN PRODUK ISTIMEWA INI???
SILA HUBUNGI SAYA DAN PASTINYA HARGA PUN ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SAYA
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Terima Kasih

Thursday

ASSALAMUALAIKUM

Saya adalah pengedar sah shaklee , no ID 905336. Cash on delivery di area NAVY BASE LUMUT, MANJUNG dan SITIAWAN. Pengeposan seluruh malaysia. Jika anda memerlukan suplement semulajadi seperti SET KURUS, SET HAMIL, SET PENYUSUAN, SET WEIGHT GAIN, SET KESUBURAN/HAMIL, SET RESDUNG/JERAWAT dan lain-lain.



BERMINAT DENGAN PRODUK ISTIMEWA INI???
SILA HUBUNGI SAYA DAN PASTINYA HARGA PUN ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SAYA
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Terima Kasih

© Blog Ummi Alma | Template Designed By Blog Bingkisan Hati